Cum de a proteja EMI o carcasă din plastic

Mai jos vom explica în detaliu modul în care o carcasă din plastic poate fi protejată de EMI și ce produse puteți utiliza.

Câmpurile electromagnetice se deplasează foarte ușor prin carcasele electronice din plastic. Ca urmare, acest tip de carcasă nu este compatibil electromagnetic; Cu alte cuvinte, câmpurile electromagnetice generate de alte echipamente pot interfera cu electronica, sau câmpurile emise de dispozitiv pot interfera cu alte electronice din vecinătate. Pentru a rezolva astfel de probleme, trebuie aplicat un strat de ecranare (scutul EMI) pe plastic, pentru a face dispozitivul EMC-proof.

Există mai multe modalități de a furniza performanțe premium de protecție EMI / RFI. O soluție particulară poate fi aleasă în funcție de atenuarea dorită. O opțiune este vopsirea carcasei cu un spray conductiv, care va oferi o reducere relativ scăzută, dar are avantajul de a fi ușor de aplicat la forme complexe. Există, de asemenea, filme care au ca rezultat niveluri mai mari de reducere, dar poate fi dificil de aplicat în carcase cu forme complexe.


Cum să determinați ce sistem este potrivit pentru aplicația dvs.

  • Care sunt cantitățile și volumul anual?
  • Care este dimensiunea și forma produsului pe care doriți să îl protejați?
    Pentru mai multe informații, vă rugăm să trimiteți desenul tehnic sau imaginea locuinței astfel încât să vă putem sfătui
  • Care este timpul de livrare necesar?
  • Este nevoie de mascare (adică sunt părți care trebuie să rămână neacoperite / nevopsite)?
  • Care este atenuarea dorită?

Când solicitați sfaturi, vă rugăm să oferiți răspunsuri la cât mai multe dintre aceste întrebări.


Pentru a proteja o carcasă din plastic cu EMC, sunt disponibile următoarele soluții:

Acoperire cu nichel electric conductiv (partener 3801). Acoperirea nichelică cu conductivitate electrică este disponibilă în aerosoli de 365 ml, cutii de 5 litri și cutii de 20 litri
Acoperire cu nichel cu conductivitate electrică (nr. 3801), disponibilă în aerosoli de 365 ml, cutii de 5 litri și cutii de 20 litri
Mai multe informații despre seria 3801 Acoperire cu nichel electric conductiv
Metalizare electrică conductivă (partnr 3838). Metalizarea electrică conductivă este disponibilă la cerere. Pentru o cotație este mai bine să trimiteți o imagine a incintei dvs. din plastic cu cantitatea necesară
Metalizare electrically conductivă (Partea nr. 3838), disponibilă la cerere. Pentru o cotatie, trimiteti-ne o imagine a incintei dvs. din plastic cu suma necesara
Carcase EMI (partnr 1900). Mu-cupru și carcase pentru ecranare EMI a PCB-urilor în interiorul unei carcase din plastic
Carcase EMI (Partea nr. 1900). Mu-cupru și carcase pentru ecranare EMI a PCB-urilor într-o carcasă din plastic
Folosirea foliei EMI conductibile de înaltă precizie
Folie de înaltă precizie pentru modelarea foliei EMI

Sfat

Dacă doriți să primiți un sfat (gratuit), trimiteți -vă desenul prin e-mail la info@hollandshielding.com sau trimiteți- l prin fax la + 31- (0) 78-614 9585. Vom răspunde în câteva ore.

Indicație: Nu folosiți niciodată anti-spumă siliconică deoarece nu mai poate fi scoasă din nou. Agenții de eliberare pe bază de grăsimi sau ulei sunt în regulă, deoarece pot fi îndepărtați în procesul nostru de curățare / degresare. Formatorul dvs. trebuie anunțat în prealabil.

În general:

Atunci când se iau în considerare cantități mari (peste 5000), metalizarea este de obicei o soluție mai bună. Deoarece acest lucru se face într-un vid, este nevoie de un dispozitiv adecvat pentru a ține componenta și, de asemenea, pentru ao masca parțial (de exemplu, pentru a preveni scurtcircuitele). Jigs sunt fabricate în fabricile noastre de mașini de mașini; Acestea trebuie să fie proiectate și construite cu mare precizie și procesul durează câteva săptămâni. Cu dimensiuni mai mari de 500 mm, procesul de metalizare în general devine mai scump; De obicei articolele mari sunt pulverizate cu vopsea conductoare.

Când aveți nevoie de un produs rapid și seria este mică (până la câteva sute), vă recomandăm să folosiți un strat conductiv de vopsea (acoperire conductivă) pe care îl putem aplica pentru dvs. sau să îl puteți aplica singur dacă aveți echipamentul necesar . Atunci când geometria produsului este simplă, este posibilă protejarea dispozitivului cu un film sau cu un produs textil. Aceasta este, de asemenea, o modalitate buna de a sigila EMI numai partile sensibile ale produsului dumneavoastra. Instrumentul este relativ ieftin, deoarece acest tip de ecranare poate fi produs cu ajutorul unui ghidaj de tăiere sau al unei mașini tăiate cu laser.

Atunci când piesele sunt mici (până la 100 mm) și nu sunt necesare proprietăți mecanice ridicate, se poate folosi un material plastic conductiv. În acest caz, cel mai bine este să consultați falsul și noi pentru a găsi cea mai bună soluție posibilă.

Cu un tratament galvanic sau chimic (pentru piese mici și cantități mari), în general, nu este posibilă o acoperire selectivă. Atât interiorul cât și exteriorul sunt tratate.

Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.6/5 based on 14 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews