Măsurători de joasă frecvență și de înaltă frecvență pe teren

Măsurătorile pot fi efectuate în spectrul de frecvență joasă (0 Hz DC - 30 MHz) și în spectrul de înaltă frecvență (9 kHz - 22 GHz) în orice loc specificat de client

Măsurători EMF / măsurători EM / radiații electromagnetice

Câmpurile electromagnetice cauzează interferențe în dispozitivele electronice și pot afecta sănătatea oamenilor apropiați de locul în care sunt generate câmpurile. Este important să recunoaștem acest lucru într-un stadiu incipient într-un proces de construcție, de exemplu într-o locație de construcție viitoare sau în timp ce construcția este deja în curs de desfășurare, astfel încât bugetele să nu fie depășite. Prin intermediul măsurătorilor de intensitate a câmpului se pot înregistra campurile electromagnetice existente și radiațiile emise de antenele GSM, UMTS și spațiile de transformare, pentru a menționa câteva exemple. Aceste măsurători pot ajuta la determinarea celei mai bune amplasări în clădirea nouă pentru încăperile în care vor avea loc măsurători sensibile, de exemplu în spitale sau laboratoare nano. Și nu în ultimul rând, măsurătorile de intensitate a câmpului pot detecta surse de interferență și pot face parte dintr-o verificare programată a spațiilor ecranate existente și a cuștilor Faraday.


Măsurători ELF cu intensitate magnetică a câmpului

Măsurătorile pot fi efectuate în spectrul de frecvență joasă (0 Hz DC - 30 MHz) pentru câmpurile magnetice în jurul instalațiilor prin care curg curenții mari. În majoritatea cazurilor, frecvența va fi de 50/60 Hz, de exemplu în sălile de transformatoare, linii aeriene, sisteme de bare și tablouri de distribuție și în vecinătatea cablurilor de înaltă tensiune și a liniilor de cale ferată, atât deasupra cât și sub nivelul solului.


Măsurători EMF pentru câmpul electric

De asemenea, se pot efectua măsurători în spectrul de frecvențe înalte (9 kHz -22 GHz), pentru a măsura câmpurile electrice generate de echipamente sau instalații de transmisie, inclusiv turnuri C2000, GSM și UMTS, sisteme radar, dispozitive fără fir etc.

Testele pot fi efectuate pentru a respecta standardele ICNIRP, liniile directoare 2013/35 / UE sau recomandările de sănătate alternative cum ar fi SBM-2008.


Aplicații

 • De bază
 • Câmpuri electromagnetice (V / m sau W / m2)
 • Măsurarea EMF
 • Masurarea ELF a camerei de transformare (nano Tesla)
 • Detectarea surselor de interferență
 • Standarde stabilite pentru sănătate, mediu, licențe, reglementări privind SSM
 • Determinarea amplasării camerelor pentru a efectua măsurători sensibile
 • Verificarea zonelor ecranate
 • Countercheck (a doua opinie)
Inhouse antenna calibration
Analiza antenei interne

De ce efectuați măsurătorile?

Este extrem de complicat să se evalueze radiațiile electromagnetice din punct de vedere teoretic - se poate spune chiar că este imposibil, din cauza numeroaselor variabile din mediul înconjurător. De aceea, măsurarea în locația în sine este adesea indispensabilă pentru a desemna câmpurile electromagnetice predominante și pentru a localiza posibilele surse de interferență.


Avantajele

 • Măsurarea pe locație
 • Cost-eficient
 • Raportați raportarea
 • Expertiză în toate disciplinele de screening / ecranare
 • Recomandări privind reducerea câmpurilor
 • Certificare

Câmpuri de predominare și standarde recomandate

Există standarde recomandate atât pentru câmpurile magnetice, cât și pentru cele electrice, stabilite de Consiliul pentru Sănătate ca limite în Legea Telecomunicațiilor. În special câmpurile magnetice sunt considerate o amenințare gravă la adresa sănătății; De exemplu, există o preocupare generală privind o legătură cauzală între expunerea la câmpuri magnetice și leucemie la copii. În plus, există numeroase plângeri de sănătate suspectate de a fi asociate cu (sau legate de) expunerea la câmpuri magnetice, de exemplu dureri de cap, depresie și insomnie.


Sănătate și siguranță Măsurători

Pentru siguranța și sănătatea personalului dvs. este important să știți dacă nu există câmpuri periculoase în apropierea mediului de lucru. Olanda Sistemul de ecranare poate efectua o măsurare pe locație pentru a determina intensitatea câmpului curent. Aceste măsurători se efectuează în conformitate cu orientarea 2013/35 / UE. Un raport detaliat va oferi o imagine de ansamblu detaliată a punctelor forte ale terenului și o recomandare privind modul în care vă puteți proteja angajatorii dacă se măsoară concentrații prea mari ale câmpurilor.


Determinarea poziției camerelor de măsurare sensibile

Când se realizează o hartă a câmpurilor electromagnetice existente, fie în timpul construcției, într-o clădire existentă, fie în timpul remodelarea, se pot face recomandări pentru poziția optimă pentru o cameră de măsură sensibilă.


Măsurători de inspecție a cuștilor Faraday

Fiecare cușcă Faraday necesită verificări periodice de întreținere. Acest lucru nu se aplică numai la manopera ușii - pentru că pot exista multe motive invizibile pentru care o cușcă poate deveni "neclară", astfel încât nu mai funcționează conform specificațiilor. Prin urmare, efectuăm măsurători de control pe locație. După măsurare, este furnizat un certificat. Măsurătorile periodice sunt importante pentru spitalele și companiile cu certificare ISO (9000).


Referințe:

O selecție de nume din portofoliul nostru de clienți

Holland Shielding Systems BV efectuează sondaje profesionale full-spectrum DC & AC și electromagnetice EMF în toată Europa și în întreaga lume. Mai jos este o listă a frecvențelor pe care le putem măsura, de la frecvențe mai mici la cele mai înalte.
Pentru mai multe informații despre măsurătorile noastre, nu ezitați să ne contactați.

 • Măsurători ale intensității câmpului de măsurare
 • Masuratori ale intensitatii campului ELF
 • Măsurători ale intensității câmpului VLF
 • Măsurători ale intensității câmpului LF
 • Măsurarea rezistenței câmpului MF
 • Măsurători ale intensității câmpului HF
 • Măsurători ale intensității câmpului VHF
 • Măsurători ale intensității câmpului UHF
 • Măsurători ale intensității câmpului SHF
 • Măsurători ale intensității câmpului EHF
Magnetic field strength measurement after EMI shielding
Măsurarea intensității câmpului magnetic după ecranare
Electric field strength measurement on location
Măsurarea intensității câmpului electric pe locație
Măsurarea intensității câmpului
pe locație
Setare pentru măsurarea reducerii
Antena UMTS / GSM
Analyse elektromagnetische meting
Analiza electromagnetică
Demping karakteristiek + calibratie meting
Caracteristicile de amortizare + calibrarea măsurătorilor
Reductie prestatie metingen 9KHz tot 22GHz
Măsurarea performanțelor de reducere, de la 9 KHz la 22 GHz
Opstelling test-antenne in mu-copper afgeschermde ruimte
Antena de testare a antenei
Mu-cameră cupru ecranate
The electromagnetic spectrum

Măsurători ale intensității câmpului de frecvență radio pe locație Holland Shielding Systems BV Măsurători ale intensității câmpului de frecvență radio pe locație Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.3/5 based on 14 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Măsurători ale intensității câmpului de frecvență radio pe locație Holland Shielding Systems BV
Product description: Măsurători de intensitate a câmpului de joasă frecvență și de înaltă frecvență pe locație, măsurători EMF, măsurători EM de măsurare și măsurare a intensității câmpului HF

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews