Cum se protejează deschiderile de ventilație împotriva interferențelor electromagnetice

Mai jos vom da o scurtă explicație cu privire la modul în care puteți proteja orificiile de ventilație și care sunt produsele potrivite.

Într-o carcasă electronică sau în încăperi ecranate este de obicei necesară răcirea, încălzirea sau reîmprospătarea aerului. Cu toate acestea, nu se poate crea o deschidere pentru fluxul de aer, deoarece ar distruge aproape complet performanța de ecranare electromagnetică corespunzătoare a carcasei sau încăperii.

Pentru ecranarea electromagnetică a deschiderilor de aer am dezvoltat panouri de ventilație ecranate, grupate în mai multe variante de produse (vezi produsele de mai jos). Panourile de ventilație ecranate, numite și panouri de aerisire fasonate, asigură un flux adecvat de aer pentru răcire sau încălzire în carcase electronice sau în cuști Faraday, păstrând în același timp ecranul EMI necesar.

Avem o gamă completă de panouri de ventilare EMC și EMI și filtre disponibile, toate concepute în primul rând pentru a permite un flux de aer nerestricționat, împiedicând în același timp transmiterea interferențelor electromagnetice (EMI). Aceste produse sunt utilizate ori de câte ori există o cerință pentru răcirea cu aer sau ventilația, fără a compromite integritatea ecranului unei incinte.

Panouri de ventilație de tip fagure

9500
Ventile de fagure

Panouri de ventilație de tip fagure

Aceste faguri de tip fagure pot fi livrate în dimensiuni personalizate, fără costuri suplimentare. Performanță ridicată de ecranare cu cădere minimă de presiune.

9505 Orificiile fără fâșie fără fâșie

Panouri de ventilație cu filtru de praf EMC

Panouri de ventilație ecranate pentru ventilație și încălzire fără cadru. Posibila cu flanșă comprimată.

9510 Panouri de ventilație cu filtru de praf EMC

Panouri de ventilație cu filtru de praf EMC

Praf combinat și filtru EMC, pentru ecranare scăzută și prevenirea prafului.

9520 panouri de ventilație cu țesături din țesătură EMC

Panouri de ventilație cu țesături EMC

Filtru pregătit cu mai multe straturi de plasă de sârmă țesută pentru a opri praful și particulele.

9530
Scuturile ventilatorului de fagure de miere

Panouri de ventilație cu țesături EMC

Sisteme de ventilație de tip fagure, concepute special pentru ventilatoare de dimensiuni standard, de exemplu în cazuri de computer.

9540
Panouri de ventilație EMP

Panouri de ventilație EMP

Aceste panouri de ventilație sunt concepute pentru aplicații de înaltă performanță, unde este necesară o atenuare ridicată, în special în câmpul H (magnetic).

Panouri de ventilație cu panouri de fagure, EMC Filtre de praf, grătare, guri de aerisire țesute Holland Shielding Systems BV Panouri de ventilație cu panouri de fagure, EMC Filtre de praf, grătare, guri de aerisire țesute Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.5/5 based on 10 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Panouri de ventilație cu panouri de fagure, EMC Filtre de praf, grătare, guri de aerisire țesute Holland Shielding Systems BV
Product description: Panouri de aerisire cu panouri de fagure, panouri de ventilație cu filtru de praf EMC și panouri de ventilație cu ochiuri de plasă EMC pentru a împiedica transmiterea interferențelor electromagnetice.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews