Viziune

"Credem că producem produse de înaltă calitate de protecție EMI în modul cel mai economic și mai ecologic posibil și că nu se va schimba. Întotdeauna suntem în căutarea inovării.

Credem în soluții bune, care ar trebui să fie simple, mai degrabă decât complexe inutil. Credem că trebuie să deținem și să controlam tehnologiile principale din spatele produselor pe care le realizăm și să participăm doar pe piețe în care putem aduce o contribuție semnificativă. Nu vom face niciodata un proiect, pentru ca pana acum am gasit intotdeauna o solutie pentru clientii nostri.

Ne concentrăm într-adevăr asupra fiecărui proiect pe care lucrăm, deoarece considerăm fiecare unul cu adevărat important și semnificativ. Credem în colaborarea intensă și în polenizarea încrucișată între diferitele noastre grupuri de ingineri, ceea ce ne permite să inovăm în moduri pe care alții nu le pot potrivi. Sincer, nu ne mulțumim cu nimic mai mult decât excelență în fiecare grup din companie, avem onoarea să recunoaștem când greșim și cu curajul de a ne schimba. Și cred că, indiferent de cine ocupă ceea ce poziționează aceste valori, sunt atât de încorporate în această companie încât vom continua să o facem foarte bine ".

AM van Tienhoven, CEO al Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.5/5 based on 12 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Holland Shielding Systems BV
Product description:

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews