Infiintata in 1985, Holland Shielding Systems a inceput sa deserveasca industria electronica din locatia sa originala din orasul Dordrecht, Olanda. Creșterea rapidă și recunoașterea internațională au determinat necesitatea mutării companiei în 2001 la o unitate de producție mai mare și un birou de vânzări în afara orașului.


Din aceste noi premise putem servi clienții noștri chiar și mai bine cu soluții de înaltă calitate, de protecție scumpe. Olanda Shielding Systems produce o gamă largă de produse de ecranare EMI / RFI, cum ar fi garniturile de etanșare EMI, degetele de tip finger, benzi conductive și geamurile fagure.


De asemenea, proiectăm și instalăm Faraday Cages complete, pentru spitale, precum și pentru buncăre militare și camere de furtună. Deoarece gama noastră de produse este foarte diversă, putem rezolva aproape orice problemă de ecranare cu care vă puteți confrunta. Suntem specializati in timpi scurti de livrare, solutii economice si abilitatea de a proiecta si fabrica produse la comanda in 2-3 zile.


Producem usi ecranate, corturi, filtre, ventilatii, incinte si ferestre. Folosim zilnic servicii de transport maritim în întreaga lume în 24 de ore. Inginerii noștri tehnici vor lucra împreună cu dvs. din faza de proiectare până la producția finală.


Holland Shielding Systems BV
Jacobus Lipsweg 124
3316 BP Dordrecht
Olanda

Telefon: +31 - (0) 78 613 13 66
Fax: +31 - (0) 78 614 95 85

E-mail: info@hollandshielding.com

Sales Office Holland Shielding Systems
Olanda Sisteme de protecție, Biroul de vânzări
Test room Holland Shielding Systems
Olanda sisteme de ecranare, camera de testare
Sisteme de ecranare din fabrica Holland
Olanda Sisteme de protecție, instalație de producție
Transport Divizia Holland Shielding Systems
Olanda Sisteme de protecție, divizia de transport
Design Office Holland Shielding Systems
Olanda sisteme de protecție, birou de design

Film de introducere a companiei

Despre sistemele de protectie Olanda EMI / RFI Shielding Holland Shielding Systems BV Despre sistemele de protectie Olanda EMI / RFI Shielding Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.2/5 based on 9 customer reviews
In stock
48.00 48.00 999999.00 EUR
48.00 48.00 999999.00 Quotation EUR
1 Despre sistemele de protectie Olanda EMI / RFI Shielding Holland Shielding Systems BV
Product description: Soluții de ecranare pentru toate problemele de ecranare, produse de ecranare EMI / RFI și, de asemenea, proiectăm cuști Faraday!

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radiofrequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: +31(0)78-2049000

Fax: +31(0)78-2049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews