Garnituri de etanșare

Pe măsură ce frecvențele de funcționare cresc, iar dispozitivele devin mai complexe, ele pot fi mai susceptibile la interferențe electromagnetice (EMI). Din cauza acestor ingineri, astăzi se confruntă cu provocări crescânde. Scuturile EMI sunt în mod obișnuit implementate într-un design pentru a izola o componentă sau o secțiune a unui dispozitiv de la altul. Pentru a asigura o etanșare electrică sigură și robustă, garnitura de etanșare EMI este adesea încorporată între carcasa scutului și suprafața de îmbinare a dispozitivului. La Holland Shielding Systems BV, ne asigurăm că garniturile EMI și EMI / IP în cazul în care majoritatea cerințelor sunt, sunt întotdeauna disponibile din stoc. Soluțiile noastre de etanșare EMI / EMI / IP și garnituri de împământare îndeplinesc o gamă largă de nevoi de aplicare și se adresează provocărilor cu care se confruntă designerii. Din cauza mașinilor noastre extinse putem produce orice formă și tip de garnitură.

Holland Shielding Systems BV este capabil să facă orice garnitură de etanșare EMI pentru profile personalizate. Garniturile noastre EMI vin cu standarde specifice de ecranare, dar dacă aveți un proiect care necesită nevoi specifice, contactați experții noștri EMI și RF de ecranare astăzi!

Garnituri EMI

Etanșările de etanșare EMI vin în mai multe forme, dimensiuni și materiale. Pentru fiecare aplicație există un alt tip de garnitură de protecție EMI adecvată. În plus, este de asemenea importantă cât de mare ar trebui să fie reducerea / atenuarea.

Garnituri EMI / IP

În acest grup de produse veți găsi garnituri de etanșare EMI care au, de asemenea, proprietăți bune de etanșare a apei. Abreviat aceste garnituri sunt menționate la garnituri EMI / IP.

Fingerstrips

Garnituri de etanșare și produse de împământare a metalului pentru ecranare și împământare