PCB-cutii, garnituri, carcase și cleme

În zilele noastre, ecranul EMI care protejează o placă cu circuite imprimate este destul de complex. Ai de-a face cu spațiu, greutate și soliditate. Este necesar să se obțină o ecranare eficientă EMI, dar trebuie îndeplinită și specificațiile de mai sus.

Experții noștri de ecranare PCB lucrează cu dvs. de la proiectare, de prototipuri rapide până la producție. Ambalarea automată aparține posibilităților.

Sertare de protectie pentru PCB din seria 1500 si 1800 si scuturi compartimente

Scuturile EMI de pe placa de circuit. În acest grup de produse puteți găsi scuturi de plăci de protecție pentru a proteja o parte a plăcii cu circuite imprimate. Acest lucru este de a scuturi la sursa de zgomot sau pentru a proteja cip sensibile împotriva interferențelor electromagnetice.

Ecrane de protecție și știfturi pentru cutii de protecție PCB din seria 1500

Datorită clipsurilor interschimbabile ale PCB-urilor și a știfturilor, interfața electromagnetică (EMI) și interferența de radiofrecvență (RFI) sunt plasate la un PCB fără lipire post. Sistemul de protecție din oțel Shielding Systems BV (SMD) este o alternativă rentabilă la lipirea manuală. Designul miniaturizat permite ambalarea pe bandă și role să fie compatibilă cu echipamentul de plasare standard de mare viteză. Capacele RFI Shield pot fi plasate oriunde pe PCB, eliminând necesitatea găurilor suplimentare și economisind valoroase imobile PCB. Echipat cu patru contacte independente cu arcuri, clemele RFI Shield fiabile permit scoaterea și înlocuirea ecranului pentru reparații și / sau circuite.

1550 - 1570 garnituri de protecție PCB

Foaie Foaie mică de conductibilitate, cauciuc conductiv și cauciuc siliconic conductiv pentru protecția PCB.

Contactele elastice și electrice de către SMT. Aceste serii oferă un conector electric elastomer compatibil cu tehnologia de montare pe suprafață (SMT), cu o bună recuperare elastică și o proprietate electrică, oferind astfel nu numai perne, ci și conectarea electrică și legarea la pământ între obiectele electrice și PCB.

1900 - 1950 carcase / carcase de ecranare PCB

Carcase și carcase de ecranare EMI cu un strat dublu și standard în dimensiuni standard sau realizate conform desenului clientului.

Producem carcase de protectie Mu-cup EMI (seria 1900) in toate formele si dimensiunile. Aceste carcase de ecranare trebuie să fie plasate într-o carcasă de plastic existentă, de exemplu, deoarece acestea nu sunt suficient de puternice pentru a servi drept carcasă de electronică pe cont propriu. Aceasta este soluția cea mai economică atunci când carcasa dvs. electronică existentă nu oferă o ecranare electromagnetică suficientă.

Cu toate acestea, noi producem, de asemenea, foarte frumos cauta electronice carcase duble strat, care pot fi prevăzute cu toate sloturile necesare necesare pentru incinte dvs. electronice. Gândiți-vă la decupaje pentru butoane, porturi, afișaje și multe altele. Carcasele ecranate cu strat dublu pot fi de asemenea livrate împreună cu sigla companiei. Produsul poate fi realizat în întregime în funcție de desen.

Alegeți unul dintre produsele de mai jos pentru mai multe informații.