FCC

DEFINIȚIA Comisiei federale de comunicații - FCC

FCC reprezintă Comisia Federală pentru Comunicații.

FCC (Federal Communications Commission) este o agenție guvernamentală independentă care reglementează comunicațiile interstatale și internaționale prin radio și televiziune, prin cablu și prin cablu și prin satelit. Comisia Federală de Comunicații este o agenție a guvernului Statelor Unite care este creată de un act al Congresului și este independentă de departamentele executive.


ÎNCHEIEREA "Comisiei Federale de Comunicații - FCC"

Acțiunile FCC sunt urmărite îndeaproape de adepții bursei de valori, deoarece acestea afectează companiile de-a lungul mai multor linii de afaceri diferite. FCC alocă accesul celular și wireless, reglementează fuziunile și achizițiile de companii media, protejează drepturile de proprietate intelectuală și reglementează standardele de conținut și de distribuție pentru toate companiile media care operează în Statele Unite.


Holland Shielding Systems BV și FCC

În 1979, limitele legale au fost impuse de emisiile electromagnetice de la toate echipamentele digitale de către FCC în SUA ca răspuns la numărul crescut de sisteme digitale care interferează cu comunicațiile prin cablu și radio. Metodele și limitele de testare s-au bazat pe publicațiile CISPR, deși limitele similare au fost deja aplicate în anumite părți ale Europei. Începând cu aceste zile, Holland Shielding Systems BV a început să producă materiale de protecție pentru a obține echipamente în limitele cerințelor de emisie stipulate și pentru a le menține în limitele cerințelor.

La mijlocul anilor 1980, statele membre ale Uniunii Europene au adoptat o serie de directive "noi abordări" cu intenția de a standardiza cerințele tehnice pentru produse astfel încât acestea să nu devină o barieră în calea comerțului în cadrul CE. Unul dintre acestea a fost Directiva EMC ( 89/336 / CE) și se aplică tuturor echipamentelor introduse pe piață sau puse în funcțiune. Domeniul său de aplicare include toate aparatele "susceptibile de a provoca perturbații electromagnetice sau a căror performanță poate fi afectată de o asemenea perturbare".

Aceasta a fost prima dată când exista o cerință legală privind imunitatea, precum și emisiile pe aparate destinate populației generale. Și, deși pot exista costuri suplimentare pentru anumite produse pentru a le oferi un nivel cunoscut de imunitate, acestea sporesc calitatea lor percepută, deoarece pot coexista cu aparatele în mediul activ EM din epoca modernă și cu mai puține probleme.

Multe țări au în prezent cerințe similare pentru ca produsele să respecte un anumit nivel de reglementare a compatibilității electromagnetice (EMC).

Sigla FCC
Sigla FCC
FCC Building
FCC Building
Există o cerință legală privind imunitatea, precum și emisiile pe aparate destinate populației generale
Există o cerință legală privind imunitatea, precum și emisiile pe aparate destinate populației generale

Aţi dori să...

New FREE engineering manual

Reservation in 5 sec.

Make a reservation for our new 300+ pages engineering manual coming next month

New EMC engineering manual